Onsdag eftermiddag 

Det är väldigt stilla här hemma just nu... alla djuren sover, uppradade i soffan, somliga under filtar, och själv sitter jag här med en mugg te och vilar huvudet. Migränen håller sig faktiskt ganska lugn, men efter ännu en sömnlös natt är jag rejält mör i både kropp och psyke. Ser fram emot att få sova mig genom natten som kommer! För nu har jag pratat med sömnmedicinska, som försäkrade mig att jag kan ta medicinen jag fått utskriven om jag bara använder CPAP:en - och det gör jag, skulle aldrig lägga mig på rygg ens utan att ha masken på mig och maskinen påslagen. Också när jag bara vilar, ligger och läser eller gosar med något av djuren, använder jag min trogna CPAP... den är en enorm trygghet, och jag är så van vid den att jag inte skulle kunna slappna av utan den. Många undrar hur det är att sova med en mask för ansiktet, men, som sagt, jag är van och känner mig fullständigt bekväm med den!

För att göra lite nytta i alla fall, har jag ordnat ett par saker - avslutat mammas mobil-abonnemang, flyttat över Sixtens och Rafaels försäkringar från henne till mig och talat med Nordea om hur jag skall göra för att avsluta de konton mamma och jag haft gemensamt och hur det blir med huslånet. Jag skall bli uppringd av en kille "så fort som möjligt" för att fortsätta den diskussionen och då skall jag passa på att förklara att dödsboet är tvunget att sälja huset men att det inte kommer att lyckas oss att få ut tillräckligt för att täcka hela banklånet. Skall bli intressant att se hur banken reagerar på det nu när det inte handlar om en vanlig försäljning utan om ett dödsbo som måste realisera den enda tillgång det har... om jag minns rätt från mina juridikstudier, kan de inte vägra i det läget utan tvingas acceptera att inte få full täckning för lånet. Nåja, det visar sig.

Nu skall jag äta lite, har risgrynsgröt i kylen som behöver uppmärksamhet för att inte bli dålig... och sedan slötittar jag nog på TV till det är dags att krypa i säng. Belle och jag tog en riktigt lång promenad i skogen idag, förresten - tänk, den här vintern bjuder på det mest märkliga väder jag upplevt, tror jag! Ena dagen snöar det, nästa regnar snön bort. Ena dagen är det plusgrader, nästa minus. Ena dagen är det livsfarligt att ens gå i skogen p.g.a. ishalka m.m. och nästa kan man promenera kilometervis på torr mark. Man vet aldrig i förväg hur det skall vara... men vi tar vara på tillfällena, och idag fick vi gott om motion och frisk luft.

Å, en sak till: om en dryg vecka stängs mammas bredbandsabonnemang ner, och om jag inte har hunnit ordna något annat till dess kommer jag att försvinna från nätet. Hur länge jag blir borta vet jag inte, men det lär ta ett tag eftersom jag inte är kreditvärdig än och därför inte kan teckna avtal hur som helst... vi får se vad som händer.